Μενού
  • Α-
  • Α+

Διακοπές πολυτελείας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί και με αφορμή τον έναν χρόνο σχέσης τους, ταξίδεψαν σε μερικά από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ταξίδι στην Αίγυπτο: Σίγουρα δεν ζούμε στον κόσμο μας

Η... Queen Dina, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και ο αγαπημένος της, μετά από τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά, βρέθηκαν στο Μονακό και εκεί η παρουσιάστρια πόζαρε με φόντο ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία του Μόντε Κάρλο.

Στη συνέχεια, το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στις Κάννες όπου γιόρτασε την επέτειό του και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με το σύντροφό της, γράφοντας: «ένας χρόνος». Στη συνέχεια επέστρεψαν στο Μόντε Κάρλο, όπου συνεχίζουν τις διακοπές τους.

Δείτε φωτογραφίες από το Instagram της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

https://www.instagram.com/p/CS7SCyOodXD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CS6YxeXIIj_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CS2czPqIA5D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CS1114DImtB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA