Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε λίγες μέρες ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν και το MEGA κάνει καμπάνια μέσω των social media με πρόσωπα όπως την Αγγελική Νικολούλη, τη Σμαράγδα Καρύδη, την Ράνια Τζίμα, μέσα από βίντεο να αποκαλύπτουν πια εκπομπή θα δουν. Όμως η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τη διαφορά! 

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Επισήμως στο MEGA

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε ένα βίντεο με μέλη της οικογένειάς της, τα οποία τα ρωτά πια εκπομπή θα δουν τη νέα σεζόν του MEGA. Στο βίντεο εμφανίζονται οι γονείς της, η νονά της, ο σύζυγός της και η μικρή Αλεξάνδρα να λένε για τα προγράμματα που θα επιλέξουν να δουν. 

«Η οικογένεια μου είναι κυριολεκτικά κάτι σαν την οικογένεια “πάστα Φλώρα”. Με το που τους είπα πως θέλω να φτιάξω ένα βιντεάκι για το promo του #tomegatokalo δεν είχα ιδιαίτερες αντιρρήσεις. Τα μόνα “προβλήματα” που αντιμετωπίσαμε στο “γύρισμα” ήταν το ότι η Αλεξάνδρα δεν μπορούσε με τίποτα να πει “Νίκος Ευαγγελάτος” γι αυτό κ περιορίστηκε στο …live news, ενώ ο @psycho_25 ψηνόταν στο πυρετό από τη β´ δόση εμβολίου. Παρ’ όλα αυτά… «κούκλος»! Οι λοιποί συγγενείς έβγαλαν το κομμάτι τους με “την πρώτη”! Αν είχα εύκαιρους κ άλλους από το σόι, θα έβαζα οοοοόλα τα προγράμματα του», σχολίασε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη.

https://www.instagram.com/p/CS9X4xGgvZg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA