Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μία από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Αν και πολλά είναι αυτά που γράφονται για τα προσωπικά της γνωστής παρουσιάστριας, οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι ελάχιστες.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Το «καρφί» της για τον Χεζόνια - Τι απάντησε για το διαζύγιο Νικολαΐδη και Βανδή

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι στο νέο της σπίτι στα Μελίσσια και τους τελευταίους μήνες απασχόλησε τα ΜΜΕ εξαιτίας του φλερτ με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια το οποίο έληξε άδοξα στις αρχές του καλοκαιριού. Φήμες ωστόσο θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να έχει περάσει ένα υπέροχο καλοκαίρι, που εκτός από ξεκούραση επιφύλασσε και έρωτα.

https://www.instagram.com/p/CS4Sx62oYc_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός εντυπωσιακού άνδρα που είναι εκπαιδευτής σκύλων. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και και πρώτα απ’ όλα την αγάπη τους για τα ζώα.

Πληροφορίες της εφημερίδας θέλουν τους δυο τους να κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Κάποιοι λένε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου συχνά, ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η επαγγελματική έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

https://www.instagram.com/p/CSLwEZto1Qb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA