Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε στην πρεμιέρα του Big Brother και σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Love It» μίλησε για την συμπαίκτριά της, Σοφία Δανέζη, για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, αλλά και την προσωπική της ζωή. Ερωτηθείσα για τη συνέντευξη που παραχωρησε πρόσφατα η Σοφία Δανέζη, η οποία υποστήριξε ότι ήταν μελετημένη και την είχε μπλοκάρει στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Πήρε «φωτιά» το Twitter για την Αννα Μαρία - Αποθέωσαν την περσινή νικήτρια

«Η Αννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη στο ριάλιτι. Ήμουν η πρώτη παίκτρια που έγινε γνωστό ότι θα μπει στο Big Brother. Γνωρίζοντας ότι θα μπεις, εσύ δεν θα έψαχνες ποια είναι η Σοφία Δανέζη; Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο, είδα την κοπέλα και δεν ήξερα καν ποια είναι. Όταν ρώτησα, μπήκα να την ψάξω στο δικό μου Instagram και με είχε μπλοκάρει. Ημουν δηλαδή, από πριν μπλοκαρισμένη. Τώρα πια, με έχει ξεμπλοκάρει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Σοφία Δανέζη.

Η Αννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε για τις δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη, λέγοντας ότι «δεν είδα τη συνέντευξή της, θλίβομαι που χρησιμοποιεί το όνομά μου για να έρθει στην επικαιρότητα. Θα ήθελα να δείξουν κάτι έτσι ώστε να μείνουν στην επικαιρότητα. Εύνοια δεν τους δίνω πια. Ούτε μια συγγνώμη δεν μου έχει ζητήσει για όσα έγιναν στο παιχνίδι. Έχουν περάσει 8 μήνες και κάποια άτομα δεν μπορώ να τα συγχωρήσω. Αρκετά με το όνομά μου».

Η περσινή νικήτρια του Big Brother μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παρουσιαστές του ριάλιτι, Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα και τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους. Ανέφερε μάλιστα ότι είναι ζευγάρι πρότυπο και ότι και η ίδια αναζητά στη ζωή της έναν άνθρωπο να τη συμπληρώνει όπως ο Γρηγόρης τη Ναταλί.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA