Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας από τους πιο γνωστούς λογαριασμούς στο ελληνικό Instagram, αυτός της δημοφιλούς influencer «Soula Glamorous» αγνοείται...

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι από 400.000 followers της «Soula Glamorous» διαπίστωσαν σήμερα Κυριακή πως ο λογαριασμός της ήταν ανενεργός με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να τους δείχνει πως «ο χρήστης δεν υπάρχει». Ακόμη δεν είναι γνωστό, αν η σελίδα της γνωστής περσόνας των ελληνικών social media έχει χακαριστεί ή αν «η ίδια» αποφάσισε να κατεβάσει το προφίλ της.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες, η ίδια υποστήρίζε πως δεχόταν «καταιγίδα» μηνυμάτων σχετικά με τον θάνατο του δημοφιλούς τράπερ Mad Clip σε θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένη. 

Η «Soula Glamorous», είναι μια ιντερνετική περσόνα, της οποίας το αληθινό πρόσωπο δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς ενώ χρόνια προστατεύεται η ανωνυμία του αληθινού χρήστη. Παρότι κατά καιρούς υπήρχαν θεωρίες για το ποιος ή ποια μπορεί να είναι πίσω από το συγκεκριμένο χρήστη, κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, που ακριβώς μένει και με τι ασχολείται. Ωστόσο, το αιχμηρό χιούμορ της, η διαδραστικότητα που είχε με πολλούς followers της αλλά και οι έγκυρες πληροφορίες που μοιραζόταν σχετικά με την ελληνική σόουμπιζ την έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες influencer της χώρας μας, που μετρά περισσότερους από 416.000 ακόλουθους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA