Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αγαπημένη ηθοποιός Δώρα Χρυσικού μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο που υποδύεται στη νέα σειρά του Mega «Η Γη της ελιάς», ενώ συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο. Οσο για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», όπου υποδύεται την Αρετή Καπερνάρου, ανέφερε ότι πρόκειται για «μία γυναίκα παραδοσιακή, μία σκληροπυρηνική Μανιάτισσα που έχει αδυναμία στον γιο της».

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος αποκαλύπτει ποιος τον πυροβόλησε;

«Διαγνώστηκα με καρκίνο των ωοθηκών τον Μάιο και έκανα δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις, η δεύτερη ήταν μία 9 ωρών και αυτή τη στιγμή κάνω χημειοθεραπείες. Ηταν σοκαριστικό να μαθαίνεις στα 44 σου ότι έχεις καρκίνο. Είναι σαν να περνάς από ηλεκτροφόρα καλώδια, βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει, βλέπεις αυτό που είσαι να αλλάζει, έχασα τα μαλλιά και τις βλεφαρίδες μου και όλα αυτά εν μέσω γυρισμάτων» είπε η ηθοποιός και συγκλόνισε με τη δύναμή της.

Η Δώρα Χρυσικού τόνισε ότι «η ασθένεια παίρνει ότι την αφήσεις να πάρει. Είναι μια μάχη που πρέπει να την κερδίσεις από την αρχή, αν καταρρεύσεις έχεις χάσει το παιχνίδι. Οταν νοσείς νιώθεις ότι ο χρόνος τελειώνει, αλλά δεν είναι έτσι». «Εχω πείσμα, η μάνα μου μου είπε ότι πρέπει να παλέψω τώρα σαν τη Μπουμπουλίνα και νιώθω ότι έχω ψηλώσει 20 πόντους γιατί δίνω μία μάχη και την έχω κερδίσει. Είπα ότι η αρρώστια δεν θα μου πάρει τίποτα παραπάνω από μερικές τρίχες».

Οσο για το πως ανακάλυψε ότι νοσεί, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το βρήκε τυχαία: «Ημουν σε διαδικασία εξωσωματικής και επί της ουσίας ένα αγέννητο παιδί έσωσε τη ζωή μου, είναι φοβερό, είναι συγκλονιστικό. Αυτή τη στιγμή δεν έχω μήτρα και δεν μπορώ να γεννήσω ένα παιδί. Μέσα από αυτή την ιστορία συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ένα παιδί και είχα πέσει σε μία παγίδα κοινωνικής αποδοχής».

Αναφερόμενη στην πρώτη της αντίδραση είπε ότι έκανε τη διαθήκη της, ενώ συγκινήθηκε μιλώντας για τη μητέρα της, αναφέροντας ότι είναι «ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω και της χρωστάω τα πάντα, είναι η ασπίδα και το τόξο μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA