Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγισμό σχολίων προκάλεσε μία ανάρτηση, που έκανε η Τζούλια Νόβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με μια λευκή μπλούζα, η οποία πάνω είχε τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά και το σφυροδρέπανο.

Διαβάστε ακόμη: Τζούλια Νόβα: Σάλος στο Instagram για τη φωτογραφία με τη μπλούζα της Σοβιετικής Ενωσης 

H συγκεκριμένη κίνηση της γεννημένης στην Ουκρανία ξανθιάς παρουσιάστριας δίχασε τους περίπου 167.000 ακόλουθους, που έχει στον λογαριασμό της στο Instagram, με κάποιους από αυτούς να την κράζουν για την επιλογή της, ενώ άλλους να την αποκαλούν «συντρόφισσα».

Πιθανότατα ούτε η ίδια η Τζούλια Νόβα δεν περίμενε όλον αυτόν τον σάλο που θα ξεσπούσε από μία και μόνο ανάρτησή της. Η οποία μάλιστα έγινε για εντελώς διαφορετικό λόγο, προκειμένου να ανακοινώσει πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε, «και κάπως έτσι ξαφνικά σαν θαύμα ήρθες και όλα άλλαξαν». Από εκεί μετά το χάος.

https://www.instagram.com/p/CTfXhf-qwqg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια δέχθηκε καταιγισμό από σχόλια (σχετικά με την ενδυματολογική της επιλογή), με αποτέλεσμα πρώτα να απαντήσει με ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο μεταξύ άλλων σχολίασε πως «επειδή οι γονείς μου, μου έχουν μιλήσει γι' αυτό δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος», και στη συνέχεια να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Μιας, λοιπόν, και το θέμα της Τζούλιας Νόβα ήταν «καυτό» το πρωί της Τρίτης (7/9) αναγκαστήκαμε να κάνουμε μια βόλτα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου φαίνεται περίτρανα, πως οι αναρτήσεις της αποτελούν «γροθιά» στον καπιταλισμό.

Πάρτε μια γεύση.

https://www.instagram.com/p/CQs-YbKFmWy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CPvCi6vH1P5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQanhbhnv3h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CLeSbJcnUXU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/ByXzcuEI7N6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Bw63SnkHZu1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/ByxiW2NojKk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B9ExpNmn0Nj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CB0CNZzH-Ph/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CDeH00TnFJk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA