Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νάνσυ Αλεξιάδη, η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3 το 2004, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την προσωπική της ζωή, για τη ζωή της στη Βαρκελώνη όπου μένει μόνιμα με τον σύντροφό της, τον επικείμενο γάμο της καθώς και τα επαγγελματικά της. «Αυτή τη στιγμή μένω στη Βαρκελώνη με τον σύντροφό μου. Πριν μέναμε στο Ντουμπάι. Είχα μία εμφάνιση στο Ντουπάι, γνωριστήκαμε με τον σύντροφό μου και αποφάσισα να μείνω μόνιμα», είπε η Νάνσυ Αλεξιάδη, η οποία αποκάλυψε μάλιστα ότι δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και εξομολογήθηκε ότι είναι επιθυμία και των δύο να αποκτήσουν σύντομα ένα παιδί.

Διαβάστε ακόμη: Τζούλια Νόβα: Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για τη φανέλα της ΕΣΣΔ

Οσον αφορά τα επαγγελματικά της, η Νάνσυ Αλεξιάδη εξήγησε και τους λόγους που απομακρύνθηκε από το τραγούδι. «Όταν τελείωσε το συμβόλαιο μου με τη δισκογραφική ήρθε η κρίση και έπρεπε να πληρώνω εγώ τις παραγωγές. Έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο. Κρατάω ότι έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είπε ότι δέχθηκε πρόταση από το Survivor, όμως η συνεργασία δεν προχώρησε.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA