Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλές ήταν οι εμφανίσεις που προκάλεσαν αίσθηση στη διοργάνωση του Met Gala, που επέστρεψε τη Δευτέρα (13/9) μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Στον απόηχο της διοργάνωσης του λαμπερού event στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της βραδιάς.

Διαβάστε ακόμη: Met Gala: Η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας επιστρέφει - Η διαφορετική λίστα των καλεσμένων και τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Κένταλ Τζένερ, η Τζένιφερ Λόπεζ ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο ένα από τα looks που αιχμαλώτισε την προσοχή ήταν αυτό της Λούρδης Λεόν, κόρης της Μαντόνα.

Η νεαρή τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο με το εκκεντρικό ροζ φόρεμά της, όσο και με τον τρόπο που επέλεξε να ποζάρει για τους φωτογράφους, που δεν ταίριαζε στην επισημότητα του event, ξενίζοντας όσους σχολίασαν στα social media την εμφάνισή της. Ακόμη ένα στοιχείο που δίχασε το κοινό, ήταν η επιλογή του 24χρονου μοντέλου να ποζάρει δείχοντας τις αξύριστες μασχάλες της, κάτι που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της.

Η επιλογή του φορέματός της, αλλά και τα μαλλιά της δεν έμειναν ασχολίαστα, με άλλους να την συγχαίρουν για τις τολμηρές επιλογές της και άλλους να χαρακτηρίζουν κακόγουστο το αποτέλεσμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA