Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος έχει πάρει την απόφαση και το τελευταίο διάστημα ζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ναύπακτο μαζί με τον γιο του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» για τη ζωή τους εκεί, τη σχέση του με τη Φωτεινή Ψυχίδου μετά τον χωρισμό τους, αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ εξομολογήθηκε ότι ψαρεύει και ότι πλέον προτιμά να έχει δίπλα του μία... τσιπούρα παρά μία γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Αγγελόπουλος: Πέρασε 13 μέρες στη ΜΕΘ, αλλά δεν κάνει το εμβόλιο

«Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά κι ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου, επειδή είναι πιο ελεύθερη. Δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου, ωστόσο δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός», είπε ο τραγουδιστής.

Για τη σχέση του με τον γιο του και τη ζωή τους στην Ναύπακτο, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ανέφερε: «Δεν θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς».

Οσο για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ο μουσικός δήλωσε πως έχει κάνει και τις δύο δόσεις και θέλει να κάνει και τις επόμενες. Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision απάντησε ότι θα το έκανε άνετα ξανά.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA