Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο «Κάτι ξαναψήνεται», το μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ καθώς και στον πρώην συμπαίκτη του, Αλέξη Παππά.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor - Λάουρα: Μπλόκαρε τον Παππά και εξήγησε γιατί δεν τον διεκδίκησε

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος. Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε».

Όσον αφορά τον ίδιο και μια ενδεχόμενη παρουσία ως… Bachelor, ο Κώστας Παπαδόπουλος εξήγησε πως «σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο». Οσο για το πώς είναι ως μπαμπάς, είπε ότι είναι δεν είναι αυστηρός, ενώ αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας για 4η φορά καθώς η σύζυγος του είναι έγκυος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA