Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Λάουρα, η 19χρονη παίκτρια που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση από την πρεμιέρα του «Bachelor», αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (10/9) από το παιχνίδι, αφού ο Αλέξης Παππάς της ζήτησε να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το παιχνίδι. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/9) στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ήταν αποφασισμένη να εγκαταλείψει εκείνη τον Αλέξη Παππά, πριν της ζητήσει να αποχωρήσει.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που έριξε αμέσως άκυρο στον Αλέξη Παππά

Η 19χρονη παίκτρια του ριάλιτι αγάπης εξήγησε πως είχε επηρεαστεί πολύ από την εικόνα που είχε δείξει προς τα έξω ο Αλέξης Παππάς κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει μπλοκάρει τον «εργένη» στο Instagram ήδη από την στιγμή, που αποχώρησε από το ριάλιτι. «Στο Instagram τον έχω μπλοκ», ανέφερε γελώντας. «Θεωρώ ότι δεν αξίζει ούτε να σε κυνηγήσω, ούτε να έρθω πιο κοντά σου, γιατί έκανες πρώτη την απόσταση μεταξύ μας τεράστια. Δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό, αλλά είναι ώρα να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς, την ημέρα που της ζήτησε να αποχωρήσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA