Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ολα Γκουντ», ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη στις 10 Σεπτεμβρίου στη Δ’ Παθολογική Κλινική του Ευαγγελισμού με κολικό νεφρού.

Τελικά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε κρίθηκε από τους ιατρούς πως χρειαζόταν να λυθεί χειρουργικά, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να υποβληθεί σε επέμβαση. Οπως ανέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ναταλί Κάκκαβα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση και πλέον είναι καλύτερα στην υγεία του.

«Είμαι πολύ χαρούμενη να στείλω την αγάπη μου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σύντροφό του, την Έλενα Μαστραγγελή που μας βλέπουν από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Υπεβλήθη χθες σε μία σοβαρή εγχείρηση αλλά όλα πήγαν καλά. Καλύτερα από ό,τι περίμεναν και οι ίδιοι και σύντομα θα είναι μάχιμος και πολύ καλά. Κι όπως μας έχει υποσχεθεί θα έρθει εδώ να μιλήσει για τα πάντα όπως μόνο εκείνος ξέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA