Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele ξεσήκωσε τους θαυμαστές της καθώς έδειξε τις χορευτικές της ικανότητες στον γάμο του φίλου της Άντονι Ντέιβις. Η ίδια ήταν καλεσμένη στο γαμήλιο πάρτι μαζί με τον σύντροφό της Ριτς Πολ και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Η τραγουδίστρια άφησε τα μαλλιά της κάτω και έδειξε τις εντυπωσιακές της κινήσεις κρατώντας ένα ποτήρι κρασί και χορεύοντας twerking. Στο βίντεο της Daily Mail φαίνεται να είναι ξυπόλυτη, γεμάτη κέφι και να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής κολλώντας το σώμα της πάνω στον σύντροφό της Ριτς Πολ.

https://www.instagram.com/p/CT_s4RMASgx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά το πάρτι, η ίδια, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram από το τρελό ξεφάντωμα προκαλώντας τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της. Η Adele φαινόταν εντυπωσιακή με ένα στράπλες μαύρο φόρεμα με λευκά φουσκωμένα μανίκια και έδειχνε πολύ άνετη στην πίστα. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν, η Adele έχει δείξει ξανά τις χορευτικές της ικανότητες στο κοινό όμως αυτή η φορά ήταν σίγουρα η καλύτερη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA