Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη φορά, που ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Αντέλ με τον Ριτς Πολ, ήταν σε ένα από τα παιχνίδια της σειράς των τελικών του NBA, μεταξύ των Μπακς και των Σανς. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι φήμες που τους ήθελαν σε σχέση «φούντωσαν», με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να πάρει θέση και να την κάνει επίσημη μέσω μιας κοινής τους φωτογραφίας στο Instagram, λίγους μήνες αργότερα.

Διαβάστε ακόμη: Adele: Χορεύει twerking και ξεσηκώνει τους θαυμαστές της

Ποιος είναι ο Ριτς Πολ που ερωτεύτηκε η Αντέλ

https://www.instagram.com/p/CT_s4RMASgx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και στις ΗΠΑ ο Ριτς Πολ είναι αρκετά γνωστός, η αλήθεια είναι πως η φήμη του δεν έχει εξαπλωθεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Γι’ αυτό και πολλά ευρωπαϊκά μέσα, όταν τα φλας των φωτογράφων τον «έπιασαν» δίπλα στην Αντέλ, έψαχναν να βρουν την ταυτότητά του. Ο Πολ είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ενός «αυτοδημιούργητου ανθρώπου». Ένα άτομο που αν και ξεκίνησε από το μηδέν, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στο ΝΒΑ.

Ο Ριτς Πολ γεννήθηκε σε μία από τις φτωχότερες και κακόφημες γειτονιές του Κλίβελαντ, το Γκενβίλ. Η μητέρα του ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά κι έτσι εκείνος έμενε συχνά με τη γιαγιά του. Ο πατέρας του από την άλλη, πουλούσε γάλα και ψωμί στους κατοίκους των γύρω σπιτιών, προκειμένου να βγάζει κάποια χρήματα, για να ζήσει την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/B8YDbhNlrz1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε αυτή την επιχείρηση βοηθούσε και ο Ριτς Πολ, όταν τελείωνε το σχολείο του. Σαν να μην έφταναν τα ήδη πολλά «χαστούκια», που είχε δώσει η ζωή στην οικογένειά του, ήρθε άλλο ένα όταν ο Πολ πήγε στο γυμνάσιο. Ο πατέρας του πέθανε από καρκίνο κι έτσι είχε φτάσει η στιγμή, να αναλάβει εξ ολοκλήρου εκείνος την οικογενειακή επιχείρηση, βγαίνοντας στο δρόμο για πωλήσεις.

Να που, όμως, αυτό τελικά του έκανε καλό. Βλέπετε, ο Ριτς Πολ αποδείχθηκε επιχειρηματικό δαιμόνιο. Προκειμένου να ξεφύγει από τις οικονομικές δυσκολίες, αποφάσισε να αλλάξει τα προϊόντα που πουλούσε. Αντί για γάλα και ψωμί, ξεκίνησε να πουλά ρετρό αθλητικές φανέλες, γυρίζοντας από γειτονιά σε γειτονιά με ένα βανάκι.

H γνωριμία με τον Λεμπρόν Τζέιμς που άλλαξε τα πάντα

https://www.instagram.com/p/BuMOA8RA3e5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φήμη του άρχισε να εξαπλώνεται, ενώ από ένα σημείο και μετά τα έσοδά του εκτοξεύτηκαν. Η στιγμή που τα άλλαξε όλα, όμως, ήταν όταν γνώρισε τυχαία τον Λεμπρόν Τζέιμς στο αεροδρόμιο του Κλίβελαντ. Ο μόλις 17 ετών τότε Τζέιμς ενθουσιάστηκε, όταν είδε πως ανάμεσα στις φανέλες που είχε μαζί του, υπήρχε και μία του άλλοτε παίκτη του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου, Γουόρεν Μουν.

Το πάθος τους για τις ρετρό φανέλες, τους έκανε αμέσως φίλους, με τον Πολ να γίνεται στη συνέχεια ο ατζέντης του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. Η συνέχεια ήταν μόνο ανοδική για τον Ριτς Πολ. Δημιούργησε την εταιρεία Klutch Sports Club, η οποία διαχειρίζεται πλέον συμβόλαια εκατομμυρίων, πασίγνωστων παικτών του ΝΒΑ, όπως ο Άντονι Ντέιβις, ο Μπεν Σίμονς, ο Τρίσταν Τόμπσον και ο Τζον Γουόλς.

https://www.instagram.com/p/CRHj_wDFDG2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με το Forbes, o Ριτς Πολ είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος πιο ισχυρός ατζέντης στον κόσμο με εισόδημα που ξεπερνά τα 46.000.000 δολάρια. Καθόλου άσχημα για έναν τύπο από το Κλίβελαντ, που ξεκίνησε ως πλανόδιος πωλητής, έτσι;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA