Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σάσα Μπάστα κατακεραύνωσε το Bachelor και αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που της έχουν δώσει για να κάνει γυμνό εξώφυλλο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η μητέρα της είναι «κέρβερος» και «δεν με άφηνε να χαλάω τα χρήματά μου». 

«Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα γυμνό εξώφυλλο. Η μαμά μου είναι κέρβερος και δεν με άφηνε να χαλάω τα χρήματά μου σε τσάντες, παπούτσια και ρούχα και έτσι έκανα καλό κομπόδεμα. Ο σύζυγός μου δεν με ζηλεύει, ίσα ίσα του αρέσει που με κοιτάνε και με θαυμάζουν. Αν πήγαινα σε παιχνίδι επιβίωσης δεν θα άντεχα ούτε μήνα γιατί είμαι 48 κιλά», είπε η Σάσα Μπάστα στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» στο OPEN.

Μάλιστα, κατακεραύνωσε το Bachelor υποστηρίζοντας πως «είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση γιατί προσβάλλει το γυναικείο φύλο. Ο Αλέξης Παππάς είναι πιο μοντελέ από τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Απευθύνομαι σε ένα συγκεκριμένο κοινό και δεν είπα ποτέ ότι είμαι φωνάρα. Κατατάσσω τον εαυτό μου στις διασκεδάστριες». «Μου λείπει πολύ ο Θέμος και κάθε φορά που πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή του ένιωθα σαν να μπαίνω στο παιδικό μου δωμάτιο. Θέλω να κάνω κι άλλο παιδάκι, για την ακρίβεια θέλω να έχω τρία παιδιά, αλλά δεν είναι ακόμα η στιγμή», είπε κλείνοντας η Σάσα Μπάστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA