Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι και αν οι Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση είχαν παντρευτεί με έναν... κρυφό πολιτικό γάμο. Το ζευγάρι αποφάσισε να δεσμευτεί και με το θρησκευτικό μυστήριο με τους δυο τους να λάμπουν περισσότερο και από τα χρυσά μετάλλια που μας έχουν συνηθίσει να φέρνουν στην Ελλάδα ως αθλητές της ενόργανης γυμναστικής. O θρησκευτικός τελέστηκε στη Γλυφάδα, ενώ ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι το οποίο διήρκησε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν αποκτήσει δυο κόρες, τις οποίες και βάφτισαν τον περασμένο Αύγουστο, τη Σοφία και την Ελένη.

Επώνυμοι από την ελληνική Showbiz ήταν καλεσμένοι και έδωσαν το «παρών», όπως η Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, η Μαίρη Μηλιαρέση, η Άννη Πανταζή και η Κλέλια Πανταζή. Αμέσως μετά το γάμο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι για τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους με τον Ηλία Μπόγδανο να τραγουδά επί σκηνής…

https://www.instagram.com/p/CUQfMyystuZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUQrkazq0do/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CURqehWA0Ig/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CURzuOzs7A4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το love story τους

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ακόμη ήταν παιδιά. Εκείνη 6 χρόνια μεγαλύτερή του, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να αναπτυχθεί μεταξύ τους ένας μεγάλος έρωτας. Το 2014 συνειδητοποίησαν πως η χημεία ανάμεσά τους ξεπερνά τα πλαίσια της φιλίας, του θαυμασμού και της εκτίμησης που είχαν ο ένας για τον άλλο. Ήταν τότε που κατάλαβαν πως ήθελαν να ενώσουν τις ζωές τους και να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA