Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο εμφανίστηκε η Αννα Βίσση, η οποία μάγεψε το κοινό με τη φωνή και τη μοναδική ερμηνεία της. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, ήταν όταν η Αννα Βίσση ανέβασε στη σκηνή τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και χόρεψαν μαζί, ενώ εκείνη τραγουδούσε τη μεγάλη της επιτυχία «12».

Διαβάστε ακόμη: Μόνικα Μπελούτσι και Αννα Βίσση χέρι χέρι - Η γνωριμία τους στο Ηρώδειο

«Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β 'του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της. Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το «Salle des Etoiles» μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Χρύσανθος Πανάς.

https://www.instagram.com/p/CUQ-18IIuOr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκοπός διοργάνωσης της βραδιάς αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών. Ειδικά για την εμφάνιση της καλλιτέχνιδος στο Μονακό, το σκηνικό στο «Monte Carlo Salle des Etoiles» φωτίστηκε με τα χρώματα της Ελλάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA