Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι 27 ετών, ζει στην Κύπρο και εργάζεται ως μεταφράστρια. Η Βιολέτα Αρεστή είναι η νέα παίκτρια που μπήκε το βράδυ της Δευτέρας (4/10) στο σπίτι του Big Brother, με στόχο να φτάσει μέχρι τον τελικό και να πάρει το έπαθλο. Όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της, ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από τη Βουλγαρία και γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία, όπου σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Οι 3 νέοι παίκτες, ο αυστηρός κανόνας που έθεσε ο «Μεγάλος Αδερφός» και η αρχηγεία του Πέτσα

Η Βιολέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Τα παιδικά της χρόνια σημαδεύτηκαν από το διαζύγιο των γονιών της το οποίο ήταν αρκετά επώδυνο. Μετά τα 18, έφυγε για σπουδές στη Βουλγαρία, όπου σπούδασε Αγγλική φιλολογία. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και έχει ζήσει σε πολλές και διαφορετικές χώρες του κόσμου όπως Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία και Ισπανία.

Στο Λονδίνο, όπου ζούσε για δυόμισι χρόνια, εργαζόταν ως μοντέλο σε καταστήματα καλλυντικών γνωστών οίκων σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Στα προσωπικά της είναι αρκετό καιρό μόνη γιατί η τελευταία της σχέση έληξε άδοξα.

https://www.instagram.com/p/CS45Mgjtepx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της στο Instagram, τότε είναι δεδομένο πως η νέα παίκτρια του Big Brother ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. 

https://www.instagram.com/p/CQ3_PfFtr5S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CReG-_Et-6S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CKAAMdFHCuo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CMF95DnAg4x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA