Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι ανατροπές στο Big Brother δεν έχουν τέλος. Τρεις νέοι παίκτες μπήκαν στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ και θα φέρουν τα πάνω κάτω στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» με την μυστική αποστολή τους. Οι νέοι παίκτες είναι η Βιολέτα Αρεστή, ο Μιχάλης Ευριπιώτης και ο Νάσος Ντάλλης, οι οποίοι άρχισαν να γνωρίζονται μεταξύ τους, περιμένοντας να μάθουν ποια θα είναι η αποστολή τους. Η μυστική αποστολή που ανακοίνωσε ο Μεγάλος Αδελφός στους τρεις νέους παίκτες είναι να κλέψουν τα τρόφιμα από το σπίτι και να τα κρύψουν στο Μυστικό Δωμάτιο. Μάλιστα αν δεν τα καταφέρουν ένας εξ αυτών θα χάσει την ασυλία.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Πρόωρο τέλος για το ριάλιτι; Τα νούμερα τηλεθέασης προβληματίζουν - Οι κινήσεις που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ

Big Brother: Ο νέος κανόνας

Στη συνέχεια, ο Big Brother κάλεσε όλους τους συγκάτοικους να συγκεντρωθούν στο σαλόνι και τους έκανε παρατήρηση επειδή κοιμούνται πολύ αργά το βράδυ και μετά κοιμούνται κατά τη διάρκεια της ημέρα. Ο Big Brother είπε πως απαγορεύεται να κοιμούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και όρισε ένα νέο κανόνα, λέγοντας πως τα φώτα στο σπίτι θα σβήνουν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και πως αν δεν τον τηρήσουν θα μειώνονται οι προμήθειες.

Big Brother: Αρχηγός ο Παναγιώτης Πέτσας

Στο αγώνισμα για την ανάδειξη του αρχηγού της εβδομάδας νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα πάρει μαζί του στο Captain's Room τον Στηβ Μιλάτο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA