Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Μαλέσκου  αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Επόμενο είναι, λοιπόν, να σχολιάζεται έντονα οτιδήποτε κάνει ή λέει, μέσα και έξω από το τηλεοπτικό στούντιο. Πριν μερικούς μήνες απασχόλησε αρκετά τα ΜΜΕ η φημολογούμενη σχέση της με τον Κροάτη μπασκτεμπολίστα και πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, όμως φαίνεται πως πλέον ένας άλλος άντρας έχει κλέψει την καρδιά της.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: «Είμαι έτοιμη να παντρευτώ»

Η ξανθιά παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ  όπως όλα δείχνουν, έχει έρθει κοντά με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο Δανιά. Το φημολογούμενο ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, πραγματοποίησε πρόσφατα μία ρομαντική εκδρομή στο Ναύπλιο, όπου έμειναν δυο μέρες. Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram από την εκδρομή της, χωρίς ωστόσο να μας δείχνει ποιος άλλος ήταν μαζί της.

https://www.instagram.com/p/CUXb8FmokEH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπήρξε, ωστόσο, μία πρόσφατη φωτογραφία στον λογαριασμό της Ιωάννας, που «φούντωσε» τις φήμες για την έντονη παρουσία του Κωνσταντίνου Δανιά στη ζωή της. Σε αυτήν η παρουσιάστρια ποζάρει πάνω σε ένα jet sky, το οποίο μας φάνηκε αρκετά γνώριμο.

https://www.instagram.com/p/CUIf0qcobfH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι αυτό γιατί το έχουμε δει και στο προφίλ του Κωνσταντίνου Δανιά.

https://www.instagram.com/p/CTB7f2isNOK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Απλή σύμπτωση ή όντως έχει ξεκινήσει κάτι μεταξύ τους;

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς

https://www.instagram.com/p/CRmP9xHsqAU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη και έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Είναι απόφοιτος του ΑΠΘ με την ειδικότητα του επιστήμονα και τεχνολόγου Τροφίμων. Συνέχισε τις σπουδές του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, απ’ όπου και πήρε μεταπτυχιακό στο Τμήμα Χημείας και πλέον ασχολείται με την εκπαίδευση ζώων. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, λατρεύει τα extreme sports, τις μηχανές και τη θάλασσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA