Μενού
  • Α-
  • Α+

O Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος σκηνοθετεί την επιτυχημένη φετινή σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», έκανε μία αποκάλυψη, που άφησε άφωνη την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της στην εκπομπή MEGA Καλημέρα. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης είπε πως δεν έχει τελειώσει το λύκειο και πως απλά μετέφρασε το απολυτήριο γυμνασίου, για να μπει σε κολλέγιο στην Αγγλία.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Η δολοφονία που θα φανεί σαν ανακοπή καρδιάς

«Σταμάτησα το σχολείο στην πρώτη Λυκείου. Πήρα το απολυτήριο του Γυμνασίου, πήγα στην Λονδίνο το μετέφρασα και είπα ότι είναι απολυτήριο Λυκείου και έτσι πέρασα στο Κολέγιο. Γλίτωσα τρία χρόνια με τη μία», είπε ο Γεωργίου. Παράλληλα, για τη σειρά ανέφερε: ««Για μένα το ενδιαφέρον είναι η πρόταση γάμου που γίνεται στη Μυρτάλη από τον Αλέξη αλλά αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση. Αυτός το ζει κανονικά, θεωρεί ότι είναι δική του. Της δίνει και μια προθεσμία. Της λέει αν δεν είναι μαζί στη ζωή, θα είναι μαζί στο θάνατο. Θα δούμε αν αυτό το λάθος θα ανατρέψει τα γεγονότα.

Θα δούμε και την Άννα που θέλει να εκδικηθεί τον Δημήτρη με κάθε τρόπο και τον εκβιάζει για να ρίξει το παιδί που έχει ψέματα ισχυριστεί ότι έχει. Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Κωνσταντίνο να ψάξει τα πάντα για την Αντιγόνη γιατί σκέφτεται ότι είναι η κόρη του. Το θέμα είναι ποιος θα το μάθει πρώτο. Οι δύο μάρτυρες θα απελευθερωθούν και πλέον ένοχος για τον φόνο είναι ο Νίκολας, αφού βρέθηκε στο σπίτι του το φονικό όπλο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA