Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος προχώρησε σε μία... αποκάλυψη στον αέρα της πρωινής εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA για την... κοιλιά της Ανθής Βούλγαρη

Διαβάστε ακόμη: Η Ανθή Βούλγαρη συγκινεί: «Έπαθα επιληπτική κρίση, έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο»

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε γιατί είναι φουσκωμένη κοιλιά της Ανθής Βούλγαρη. «Θέλω να πω στους φίλους τηλεθεατές που ανησυχούν, από το φαγητό που έχει κάνει έχει φουσκώσει η κοιλιά της, δεν είναι έγκυος», είπε ο δημοσιογράφος. «Είναι λίγο που τον τελευταίο καιρό τρώω πολύ. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα φούσκωμα στην κοιλιά», είπε από την πλευρά της η δημοσιογράφος.

Έκπληξη από τον Γιώργο Παπαδάκη

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (11/10) ο Γιώργος Παπαδάκης έστειλε ένα απρόσμενο δώρο στην Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Συγκεκριμένα, ο floor manager της εκπομπής «εισέβαλε» με δύο τούρτες στα χέρια και ενημέρωσε τους παρουσιαστές πως αποστολέας είναι ο Γιώργος Παπαδάκης!

«Από τον Γιώργο Παπαδάκη; Καλημέρα κύριε Παπαδάκη, ευχαριστούμε πολύ. Είναι καταπληκτικά. Ευχαριστούμε πολύ», είπε η Ανθή Βούλγαρη, που δε μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της. «Τις προάλλες είχαμε στείλει δύο ωραίες μηλόπιτες και είχε δεσμευτεί ο Γιώργος Παπαδάκης να μας στείλει και αυτός γλυκά. Γιώργο μου, μπράβο, χαρά στο γούστο σου. Πραγματικά, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί πολλές πίκρες έχουμε πάρει το τελευταίο διάστημα», ανέφερε από την πλευρά του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA