Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον Μάιο του 2021 η χώρα «πάγωσε» από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος ήταν ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έπαιζε θέατρο βγαίνοντας στα κανάλια για πάνω από 1 μήνα. Μέχρι την ομολογία του πιλότου στην αστυνομία, όλοι απορούσαν, έψαχναν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να ξέρει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως είχε κάποιες πληροφορίες η Αγγελική Νικολούλη και έτσι, της τηλεφώνησε η Ελένη Μενεγάκη προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση. 

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ - Γλυκά Νερά: Σάρωσε σε τηλεθέαση η έκτακτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/10) στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και συζήτησαν μεταξύ άλλων, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνήσει στην ρεπόρτερ για να μάθει τις εξελίξεις πριν την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Βρήκαν τα στοιχεία αυτά που δεν μπόρεσαν τις πρώτες μέρες. Εκεί μίλησαν τα εργαστήρια και νωρίς, γιατί μέσα σε 40 μέρες είχαμε την εξιχνίαση και δεν το συναντάμε εύκολα αυτό. Ενώ προσπαθούσα να δω από κοντά τον πιλότο και να πάμε στο σπίτι, κάτι τέτοιο δεν έγινε το απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι. Μιλάγαμε με μηνύματα και είχα καταλάβει πως κάτι έκρυβε», είπε η Αγγελική Νικολούλη. Από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως «Όταν είχε παίξει η προτελευταία εκπομπή, αυτή που αποχαιρέτησες το κοινό, της έστειλα μήνυμα και της λέω “Βρε Αγγελική πάρε με τηλέφωνο”. Τη ρώτησα τι γίνεται εκεί, αν έχει καταλάβει κάτι αλλά μου είπε κάτι γαλλικά μπερδεμένα, δεν ήθελε να μου πει τίποτα παραπάνω».

Σε ερώτηση για το αν είχε καταλάβει τι συνέβη στα Γλυκά Νερά η Αγγελική Νικολούλη απάντησε: «δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δε μπορείς έναν άνθρωπο που βλέπεις μπροστά σου και έχει πείσει και τις αρχές …να βγεις και να πεις ότι είναι ο δράστης. Τον πήγαινα σιγά σιγά… Βλέποντάς τον όμως μπροστά μου καταλάβαινα ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που λέει ψέματα. Καταρχήν μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν έλεγε ποτέ η σύζυγός μου, το όνομά της. Μετά στα μηνύματα δεν μου έλεγε ποτέ η Καρολάιν. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και κατάλαβα πως στον εκνευρισμό του πάνω αλλάζει. Είδα έντονα πράγματα. Τα μηνύματα που είδατε στον αέρα ήταν μερικά από αυτά που είχαμε ανταλλάξει». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA