Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη σχέση του με τον πάτερα του, τον σπουδαίο ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τα όσα έχει υποστεί εξαιτίας του ονόματός του, μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρκουλης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ήταν εκπληκτική η σχέση μας. Με κοίταγε και χαμογέλαγε. Δεν χρειαζόταν να μιλήσει για πολλά πράγματα, απλά σε κοίταγε, με ένα βλέμμα κοίταγε στην ψυχή σου. Δεν με ενόχλησαν ποτέ, ούτε με επηρέασαν πολύ αυτά που άκουγα για τον πατέρα μου. Ήμουν ένας απλός άνθρωπος, όπως ήταν και ο πατέρας μου. Η μητέρα μου δεν με άφησε να πετάω στο ροζ συννεφάκι. Ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτά που θα διαβάσω. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου. Τότε ήμουν μικρός. Από την ηλικία που καταλάβαινα λέξεις μέχρι και τελευταία με κοίταγε στα μάτια και μου έλεγε “να γίνεις καλός άνθρωπος”. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός, αλλά με προσοχή» τόνισε ο Νίκος Μπάρκουλης και πρόσθεσε:

«Έχω δει πολλά σχόλια και για την μητέρα μου ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και πολλή κριτική. Απλά δεν καταλαβαίνω πως περνούν την ώρα τους με το να γράφουν σχόλια… Έχω υποστεί πολύ bullying στο δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο. Δεν ήμουν πολύ κοινωνικός και πολύ κλειστός. Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό ότι ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση για τα παιδικά χρόνια κι έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι όλα ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά, που έλεγαν. Δεν λέω το επίθετό μου, γιατί δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι το όνομα του πατέρα μου ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA