Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μου έχει γίνει πρόταση για τη «Φάρμα», με υψηλές απολαβές», αποκαλύπτει η Αναστασία Γιούσεφ σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, τονίζοντας πως ακόμα το σκέφτεται, ενώ μιλά για τις απολαβές της από το Instagram, καθώς και για την πρόταση γάμου που έχει δεχτεί από το σύντροφό της και δείχνει στην κάμερα το μονόπετρο.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Η Μαρίνα Πατούλη μπαίνει στο παιχνίδι;

Με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε για το ριάλιτι «Φάρμα», όπου της πρότειναν μία πολύ καλή αμοιβή, η δημοφιλής χορεύτρια αναφέρθηκε και στο Instagram και τις απολαβές της ως influencer. Όπως αποκάλυψε: «Ήταν μία αρκετά καλή οικονομική πρόταση. Βέβαια, δεν υπερβαίνει κατά πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από την δουλειά μου. Ένας καλός μήνας στο Instagram με αρκετά give away και διαφημίσεις μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ».

Αναφερόμενη στην πρόταση γάμου, αποκάλυψε ότι έγινε πρόσφατα και ότι είπε το μεγάλο «ναι», χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα παντρευτεί την επόμενη κιόλας ημέρα, ενώ έδειξε το μονόπετρό της.

«Έχω δεχτεί πρόταση γάμου. Την δέχτηκα, είπα το ναι, αλλά θα γίνει λίγο πιο μετά. Δεν σημαίνει ότι επειδή είπα ναι, θα γίνει τώρα, αλλά ναι θα γίνει», δήλωσε η Αναστασία Γιούσεφ.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA