Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πλατό του The Voice φορώντας παπούτσια με τον... ήλιο του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε η Τάμτα. Στο επεισόδιο του Σαββάτου (30/10), η τραγουδίστρια βοήθησε μία διαγωνιζόμενη από τη Γεωργία αλλά την παράσταση έκλεψαν τα sneakers! 

Διαβάστε ακόμη: Εξαλλοι στο ΚΙΝΑΛ με τα παπούτσια «ΜΠΑΣΟΚ» που έγιναν viral – Τα αγόρασε ακόμα και ο τράπερ Snik

Η Ανάνο Μαρτσιλασβίλι εμφανίστηκε στο The Voice και κέρδισε τους κριτές με την ερμηνεία της. Η τραγουδίστρια από τη Γεωργία ήταν εξαιρετική και έκανε τους coaches να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν τις πολυθρόνες τους για να τη διεκδικήσουν, ο καθένας για τη δική του ομάδα.

Στο πλατό του The Voice βρισκόταν και η Τάμτα που σύμφωνα με την Έλενα Παπαρίζου είχε μία φωτογράφιση σε διπλανό χώρο και... πέρασε να πει ένα γεια. Η Τάμτα κλήθηκε να βοηθήσει την Ανάνο Μαρτσιλασβίλι μεταφράζοντας τα λεγόμενα της. Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν τα παπούτσια που φορούσε η γνωστή τραγουδίστρια. Η Τάμτα εμφανίστηκε με τα γνωστά sneakers που έχουν επάνω τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, τα «ΜΠΑΣΟΚ». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA