Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πολλή βία στα παιδικά μου χρόνια. Οταν ένα παιδάκι έχει ως πρώτη ανάμνηση αίμα, είναι σκληρό. Από τους ξυλοδαρμούς. Εχω πολλές ιστορίες. Μπορεί να ήταν μεθυσμένος ο μπαμπάς μου και να μας κυνηγάει με τη μητέρα μου με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει. Την επόμενη ημέρα μας ζητούσε συγγνώμη. Μόνο τη μητέρα μου χτυπούσε, γι' αυτό μεγάλωσα με αγάπη προς τις γυναίκες...». Αυτά έλεγε πριν από 20 μέρες, όχι προ αμνημονεύτων ετών στην εκπομπή «T-LIVE» και η πολλή του αγάπη για τις γυναίκες ξεδιπλώθηκε μεγαλοπρεπώς μπροστά στα μάτια μας, με τον δημόσιο εξευτελισμό μιας κοπέλας, της οποίας το έγκλημα ήταν τα παραπανίσια κιλά που είχε.

Ο Τάσος Ξιαρχό, αντί να σκύψει το κεφάλι και να μαζέψει την άθλια συμπεριφορά του, όντας το δημόσιο πρόσωπο που ο ίδιος επέλεξε να είναι, προτίμησε να πει στην κοπέλα που του έστειλε μήνυμα στα social media για να τον ρωτήσει γιατί την εξέθεσε έτσι, να του ζητήσει εκείνη συγγνώμη (!) αντί να το πράξει ο ίδιος!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA