Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο από την απαράδεκτη συμπεριφορά του γνωστού χορογράφου Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου κορόιδευε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της. Στο χορό των αντιδράσεων για τις απαράδεκτες αναρτήσεις του μπήκαν και οι Έλληνες celebrities, από τη Σίσσυ Χρηστίδου, μέχρι τη Δανάη Μπάρκα, ενώ το πρωί της Δευτέρας (1/11) βγήκε και η ίδια η κοπέλα, στην οποία απευθυνόταν ο Ξιαρχό, και μίλησε στο Πρωινό του ANT1. 

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Ξιαρχό: «Θύελλα» αντιδράσεων για το ρατσιστικό του σχόλιο σε κοπέλα- Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόνταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δε μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν.

Το συγγνώμη του Τάσου Ξιαρχό δε με καλύπτει. Δεν είναι ειλικρινή. Αν ήθελε να απολογηθεί, θα μπορούσε να μου στείλει μήνυμα. Είναι αστείο να ζητάς συγγνώμη και μετά να βάζεις μια δημοσκόπηση. Δεν είναι απλά απαράδεκτο, αυτό είναι κοροϊδία σε όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν. Δεν σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εγώ τηλεφωνήτρια είμαι σε μια εταιρεία. Μου έχει ξανατύχει να με κοροϊδέψουν για τα κιλά μου.

Όταν είσαι μικρός δεν το αντιλαμβάνεσαι τόσο έντονα. Τώρα που είμαι στα 30 δεν το δέχομαι. Ο κόσμος υποφέρει και είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάνεις μια τέτοια κριτική; Γιατί; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι να του πω. Το μοναδικό πράγμα που τον ρώτησα ήταν τι θέμα είχε; Δηλαδή τον έκανε να νιώσει καλύτερα; Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει υποστεί μια τόσο πολύ άσχημη κατάσταση σε νεαρή ηλικία για τις προτιμήσεις που έχει; Γιατί το θύμα να γίνει θύτης; Δεν έχει νόημα», ήταν τα λόγια της Μαίρης και σίγουρα θα πρέπει να γίνουν μάθημα στον Τάσο Ξιαρχό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA