Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δανάη Μπάρκα που δέχθηκε αήθη επίθεση από τον Τάσο Ξιαρχό, όταν ο χορογράφος... ξύπνησε από την απόπειρα αυτοκτονίας, του απάντησε τόσο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα το βράδυ της Δευτέρας, όσο και μέσα από την εκπομπή της σήμερα το πρωί. Η νεαρή παρουσιάστρια ευχαρίστησε και πάλι τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης μετά το «ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», κάνοντας μια μεγάλη τοποθέτηση και είπε μεταξύ άλλων: 

«Ευχαριστώ για την αγάπη σας, είναι ο μόνος τρόπος για να εξαλειφθεί η κακία και η μιζέρια. Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή καλημέρα σε όλους όσους έχουν κλάψει επειδή τους κορόιδεψαν, σε όποιον ομοφυλόφιλο έχει νιώσει περιθωριοποιημένος, σε όποιον χοντρό άνθρωπο έχει νιώσει ανασφαλής, σε όποιον αδύνατο άνθρωπο που έχει νιώσει ότι έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια, σε όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας...

Ακόμα θέλω να στείλω την καλημέρα μου σε αυτόν τον άνθρωπο που δεν έχει πάρει αγάπη, που μπορεί να έχει γίνει ρατσιστής επειδή δεν του αρέσει κάτι που τυχαία δεν είναι ο ίδιος, σε κάθε άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις, οπότε άθελά του προκαλεί πόνο και στεναχώρια σε κάποιους άλλους, σε αυτούς αξίζει μια παραπάνω καλημέρα γιατί μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς που πήραμε αγάπη και έχουμε να δώσουμε. Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν ούτε αρνητικά ούτε καυστικά σχόλια, ούτε κριτική ούτε μίσος. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χρήζουν αγάπης...»

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA