Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον σάλο των δηλώσεών του για τις ρίγες και τα κιλά κοπέλας και την απόπειρα αυτοκτονίας που ακολούθησε, ο Τάσος Ξιαρχό της στέλνει νέο μήνυμα. Ο Γιάννης Πουλόπουλος από την εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε με τον χορογράφο και έτσι ο Τάσος Ξιαρχό έστειλε το μήνυμά του στην Μαίρη (πρόκειται για την κοπέλα που χλεύασε στο βίντεό του). «Θεωρώ κρίμα που αισθάνεται τύψεις η κοπέλα, δεν φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώσει αυτή η ιστορία» είπε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, στον χορογράφο δεν χορηγήθηκε καμία αγωγή, καθώς η ομάδα ψυχιάτρων έκρινε ότι είναι υγιής.

«Νιώθω τύψεις»

Η Μαίρη, πάντως, είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή και είχε αναφέρει πως νιώθει τύψεις για ό,τι έχει συμβεί. «Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει η υπόθεση εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, δεν του δίνουμε το χώρο του να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο», σημείωσε.

«Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να ανεβάσει stories. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, να βλέπει το παιδί του να υποφέρει κι εμείς αντί να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε να τον πατάμε και άλλο κάτω» τονίζει η Μαίρη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA