Μενού
  • Α-
  • Α+

Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα φαίνεται ότι χώρισαν... πάλι και το διαζύγιο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μάλλον είναι οριστικό. Συγκεκριμένα, η Γιανίνα Λατόρε, στενή φίλη της Νάρα, ανέφερε πως το γυαλί έσπασε ανάμεσα στους δύο για τα μάτια της Τσίνα Σουάρες. «Μίλησα μαζί της το πρωί, έχουν χωρίσει», αποκάλυψε. Η Γουάντα Νάρα αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Μιλάνο για τις ανάγκες φωτογράφισης και ανέφερε: «Είμαι εδώ για να δουλέψω με τα κορίτσια μου, δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο πια».

Διαβάστε ακόμη: Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα: Διαδικτυακός διασυρμός ήταν και πάει - Αγκαλιές και φιλιά μετά τις βρισιές

Ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να έχει επανασυνδεθεί με την Τσίνα Σουάρες, τη γυναίκα που εξ αρχής λεγόταν πως ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Η τελευταία πέρα από μηνύματα και ροζ φωτογραφίες που του έστελνε, φαίνεται πως είχε συναντηθεί με τον Ικάρντι στο Παρίσι. Μάλιστα, μία ακόμη γυναίκα, η Γκουαντελίνα Ροντρίγκες, υποστηρίζει πως έλαβε... πικάντικα μηνύματα από τον ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και μετά την προσωρινή επανασύνδεσή του με τη Γουάντα Νάρα

https://www.instagram.com/p/CVjKuWxNIDE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ροζ» βίντεο σε παίκτες 

Σύμφωνα με τη Μarca, η Γουάντα Νάρα έχει στην κατοχή της ροζ βίντεο που έστειλε η Τσίνα Σουάρες στον Μάουρο Ικάρντι και σε άλλους τέσσερις παίκτες της ομάδας της Αργεντινής, που αγωνίζονται σε κλαμπ της Ευρώπης. Η Γιαμίνα Λατόρε, γυναίκα του παλαίμαχου Αργεντινού επιθετικού Ντιέγκο Λατόρε, διαβεβαιώνει ότι τέσσερις γυναίκες ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, έστειλαν στη σύζυγο και μάνατζερ του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν ένα βίντεο με την «πέτρα του σκανδάλου» των τελευταίων ημερών, να αυτοϊκανοποιείται.

Επανασύνδεση 

Μετά τους δημόσιους διασυρμούς του Ικάρντι από τη Νάρα που έλεγε πως διέλυσε την οικογένειά του για «μια σκύλα», τα unfollow και τα... γαλλικά, το μοντέλο είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία στο Instagram με ένα μακροσκελές μήνυμα... λατρείας στον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα: 

«Οι φωτογραφίες που ανεβάζω τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο χαρούμενοι ήμασταν. Πληγώθηκα πολύ από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε γυρισμός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει τόσος πόνος, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε. Πήγαμε στον δικηγόρο. Σε δύο μέρες ο Μάουρο αποδέχθηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τη συμφωνία. Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα, με λόγια που κανείς δεν μου είχε γράψει ποτέ: “Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο”.

Και εκεί συνειδητοποίησα ότι αν και έχω τα πάντα, δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η άσχημη στιγμή που περνάμε θα μας δυναμώσει ως ζευγάρι και ως οικογένεια. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε και οι δύο την ελευθερία να βάλουμε ένα τέλος στην 8χρονη ιστορία μας, αλλά με την ψυχή μας κουρασμένη από το κλάμα, επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον ελεύθερα. Σε αγαπώ Μάουρο Ικάρντι».

Ωστόσο φαίνεται πως πλέον ο χωρισμός του ζευγαριού είναι οριστικός και η «πέτρα του σκανδάλου» έχει ονοματεπώνυμο: Τσίνα Σουάρες.

https://www.instagram.com/p/CVv0L71PlWI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CVfRzNmFcFs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CVbFVgttBx9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CVYiGWUM_wu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CU8vXtuKvkC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUqFqqpNv7g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUk6wp1N89G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA