Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες και φέτος την απολαμβάνουμε σε ένα διαφορετικό ρόλο, αυτόν της χορεύτριας με τις εμφανίσεις της στο «Dancing with the Stars» κάθε Κυριακή μέσα από την οθόνη του Star να κερδίζουν κοινό και κριτική επιτροπή.

Διαβάστε ακόμα: DWTS: «Είσαι ένα σιντριβάνι ζωής» - Ξέσπασαν σε λυγμούς με τον χορό της Μπέσσυς Αργυράκη

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» του Mega, η ίδια δεν έκρυψε πως «στο Dancing θέλω να φτάσω μέχρι όπου αντέξω, μάλλον μέχρι όπου ο κόσμος με αντέξει και με ψηφίσει».

«Κορμί δεν είναι ακόμα αυτό που θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το τραγούδι, ούτε κορμί φιδίσιο είναι… Θέλω άλλα 10 κιλά να χάσω. Παλεύουμε χρόνια με τον σύζυγο και προσπαθεί και με έχει βοηθήσει να χάσω κιλά και τώρα χάρηκε, γιατί πάνω απ’ όλα σα γιατρός θέλει την υγεία μου. Η ζυγαριά δεν είναι φίλη μου ακόμα».

Φυσικά, η Μπέσσυ Αργυράκη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη της αγάπη το τραγούδι, λέγοντας χαρακτηριστικά, «και αν δεν έχω αναμνήσεις εγώ με αυτά που έχω ζήσει… Θέλω πολύ λίγο για να είμαι μισό αιώνα στο τραγούδι. Μαθουσάλας. Έχω ξεκινήσει από πιτσιρίκα, από πολύ μικρή στο τραγούδι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA