Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κάνιε Γουέστ, μετά την είδηση ότι η πρώην σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν, βγαίνει ραντεβού με τον κωμικό και αστέρα του Saturday Night Live, Pete Davidson, πέρασε στην αντεπίθεση. Μπορεί να βγήκε δημόσια και να είπε πως «η Κιμ είναι ακόμα γυναίκα μου», μπορεί να υπήρξε έντονη φημολογία τον Μάιο ότι είναι ζευγάρι με την Ιρίνα Σάικ, αλλά εν τέλει, ο ράπερ φαίνεται πως βρήκε αυτό που έψαχνε στο 22χρονο μοντέλο και influencer, Vinetria. https://www.instagram.com/p/CVvruhzhdT_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι κι αν έχουν 22 χρόνια διαφορά; Ο Κάνιε Γουέστ απόλαυσε έναν αγώνα μπάσκετ με την Vinetria να βρίσκεται στο πλευρό του. Οι φήμες θα φουντώσουν αν εμφανιστεί μαζί της και στη συναυλία του που είναι την ερχόμενη Κυριακή. Μάλιστα, φαίνεται να διαψεύδει όσα λέει ο στενός φιλικός του κύκλος, που τον θέλει «πικραμένο» με την σκέψη ότι η πρώην σύζυγός του προχωρά στη ζωή της. 

https://twitter.com/rapalert4/status/1457212492107616256?ref_src=twsrc^tfw

Σημειώνεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν εξαγόρασε πρόσφατα το μερίδιο του Κάνιε από το σπίτι του ζευγαριού για 60 εκατομμύρια δολάρια στο Hidden Hills της Καλιφόρνια, σηματοδοτώντας ότι το διαζύγιο προχωρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA