Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίθεση σε όλους όσοι πατούν πάνω σε προβλήματα των ανθρώπων, όπως είπε, για δικά τους συμφέροντα, έκανε ο τραγουδιστής Βαλάντης, που μάλιστα προσωποποίησε όσα είπε, αναφέροντας το παράδειγμα του Γρηγόρη Πετράκου τον οποίο και χαρακτήρισε «πολιτικό έκτρωμα» καθώς καλούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί και πλέον αλλάζει στάση για να είναι αρεστός σε περισσότερους.

Ο γνωστός τραγουδιστής «κατακεραύνωσε» τον συνάδελφό του για τα όσα έχει υποστηρίξει κατά καιρούς για τον κορονοϊό και τα εμβόλια έχοντας επηρεάσει πολύ κόσμο. «Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Εάν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν με την δική μου πράξη» είπε αρχικά σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.

Και συνέχισε: «Βλέπω ανθρώπους πάτησαν πάνω στην πανδημία για να κάνουν πολιτική καριέρα. Μισώ τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα».

«Καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιους μιλάω. Ο Γρηγόρης Πετράκος, που τώρα το λειαίνει, εκείνος φώναζε να μην κάνει ο κόσμος εμβόλιο. Για ποιον λόγο λέει τώρα πως δεν είναι αντιεμβολιαστής; Πήρε κάποια ευθύνη για τους ανθρώπους που έσπρωξε στον θάνατο, λέγοντάς τους να μην εμβολιαστούν; Ο καθένας προωθεί τα δικά του μικρά συμφέροντα. Ο κόσμος πρέπει να γίνει λίγο πιο σοφός και να καταλαβαίνει τα πολιτικά εκτρώματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA