Μενού
heidi-klum
Heidi Klum | @heidiklum
  • Α-
  • Α+

Μία απέραντη πασαρέλα είναι τις τελευταίες ημέρες η Μύκονος καθώς πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για το γερμανικό Next Top Model. Η Χάιντι Κλουμ, το πιο γνωστό μοντέλο της χώρας, είναι μία από τους κριτές του σόου και φυσικά βρίσκεται κι αυτή στο ελληνικό νησί, καθοδηγώντας τα υποψήφια μοντέλα στις δοκιμασίες για την καλύτερη λήψη. Όπως είναι λογικό, κάθε της κίνηση στη Μύκονο σχολιάζεται και καταγράφεται από τον φωτογραφικό φακό.

Διαβάστε ακόμη: Next Top Model: Η Μύκονος γέμισε μοντέλα για το γερμανικό σόου - Στην Ελλάδα και η Χάιντι Κλουμ

Έτσι, η κάμερα του Mykonos Live TV «έπιασε» την Χάιντι Κλουμ να δίνει οδηγίες στις παίκτριες του γερμανικού σόου σε μια δοκιμασία που θύμισε... Squid Game. Kι αυτό γιατί τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν παίζοντας διελκυστίνδα, το γνωστό παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες τραβούν με δύναμη ένα σχοινί. 

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1636439539

Η δοκιμασία έλαβε χώρα στην περιοχή του Αρμενιστή, δίπλα στον διάσημο Φάρο του νησιού, ο οποίος έχει συνδεθεί με διάφορες τρομακτικές ιστορίες.

Σε αυτό το σημείο μάλιστα, μόλις σκοτείνιασε, αποφάσισε να φωτογραφηθεί και η ίδια η Χάιντι Κλουμ ανεβάζοντας τη λήψη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CWBTr0ZsRwk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν φάνηκε να σκιάζεται από τις σκοτεινές ιστορίες της Μυκόνου. 

https://www.instagram.com/p/CWDXTXFLiLR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρωί της Τρίτης (9/11) πάντως σηκώθηκε ορεξάτη, ποζάροντας δίπλα στην ελληνική σημαία, φορώντας γαλάζιο σκουφάκι, σε κάποιο σοκάκι του νησιού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA