Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία απέραντη πασαρέλα είναι τις τελευταίες ημέρες η Μύκονος καθώς τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για το γερμανικό Next Top Model. Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε πλάνα από την άφιξη των όμορφων κοριτσιών στην Μύκονο. Τα μοντέλα και τα μέλη της παραγωγής -150 άτομα στο σύνολό τους- ταξίδεψαν στο νησί των Ανέμων με ναυλωμένη πτήση της Αegean και στο αεροδρόμιο τους περίμεναν δύο πούλμαν και τρία VIP βανάκια για να τους παραλάβουν.

Η παρουσιάστρια του Germany’s Next Top Model, η εντυπωσιακή Χάιντι Κλουμ, αναμένεται στην Μύκονο τις προσεχείς ώρες (σε αναρτησή της δείχνει να είναι σε καράβι, πιθανότατα με προορισμό το νησί των ανέμων), ενώ άγνωστο παραμένει αν οι δύο διάσημοι guest κριτές της εκπομπής, η σούπερ σταρ της ποπ Kylie Minogue και ο σχεδιαστής Jean Paul Gaultier, θα μεταβούν επίσης στο νησί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δέκα ημέρες και θα πραγματοποιηθούν στα πιο διάσημα σημεία του νησιού σε αγαστή συνεργασία με τον δήμο Μυκόνου, ο οποίος φρόντισε ήδη να φρεσκάρει με λευκό χρώμα τα σκαλιά στην περιοχή των Μύλων και να διευκολύνει την παραγωγή του σόου.

https://www.instagram.com/reel/CV7nZSzjGxy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην Ελλάδα βρίσκεται και η Χάιντι Κλουμ όπως προαναφέρθηκε, για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model, καθώς εθεάθη χθες στο Ζάππειο όπου φωτογραφήθηκε και έδειχνε να απολαμβάνει τον καλό καιρό. Στη συνέχεια, τα social media γέμισαν φωτογραφίες της όπου περπατούσε ξυπόλητη στο Θησείο έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτζ. Η ίδια το πρωί του Σαββάτου ανέβασε ένα βίντεο όπου μοιάζει ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της χώρας μας, τον ήλιο, τη θάλασσα και τη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

https://www.instagram.com/tv/CV9qqsSDYdw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA