Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα συνάντηση είχαν το βράδυ της Τρίτης (9/11) η Αννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, καθώς και οι δύο βρέθηκαν στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη, που πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό μαγαζί στη Βουλιαγμένη. Οι... κάποτε άσπονδες εχθροί και ανταγωνίστριες του ελληνικού τραγουδιού δείχνουν πως έχουν παραμερίσει όλες τις διαφορές που είχαν στο παρελθόν και μετά το ιστορικό reunion που είχαν στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη «J2US» πλέον δείχνουν να έχουν γίνει κολλητές!

Μάλιστα, την ώρα που ο Χάρης Σιανίδης έσβηνε την τούρτα του, οι δύο τραγουδίστριες «συνελήφθησαν» από τον φωτογραφικό φακό αρχικά να ταΐζουν η μία την άλλη και στη συνέχεια να ανταλλάζουν ένα φιλί στο στόμα!

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παλιότερη δήλωσή της για το τέλος της φημολογούμενης κόντρας της με την Αννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει: «Όλα έγιναν αβίαστα. Όλα προέκυψαν από ένα απλό τηλεφώνημα του Νίκου Κοκλώνη που μας ζήτησε να βρεθούμε στο σπίτι του. Και είχε τόσο impact, γιατί απλά το μόνο που χρειαζόταν ήταν να συναντηθούμε! Γιατί, τόσα χρόνια, δεν είχαμε συναντηθεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA