Μενού
  • Α-
  • Α+

Φανερά αδυνατισμένη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha η Γωγώ Τσαμπά, αποκαλύπτοντας με μεγάλη δόση χιούμορ πως έχει χάσει 22 κιλά: «Περίσσευαν περίπου 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα, τα χάρισα κάπου αλλού».

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Βρανά: Μου είπαν ότι δεν είναι σωστό να αυτοσαρκάζομαι με την λέξη «ανάπηρη»

Δε δίστασε να παραδεχτεί δε πως «έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Είχα ένα καλό, δεν μου φαινόταν το ποτό, πείραζε, όμως, εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά».

Τέλος, όταν ερωτήθηκε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Λίτσα Γιαγκούση και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, η Γωγώ Τσαμπά κράτησε χαμηλούς τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Είναι το επάγγελμά μας τέτοιο που το σωστό είναι να μην έχουμε κόντρες, γιατί μόνοι μας θα μπούμε στην κόντρα, μόνοι μας θα τα ξαναβρούμε. Άρα, μη δίνουμε τροφή και μας συζητάνε. Και εγώ έχει τύχει με άνθρωπο να μην έχω ξαναδουλέψει και συναντηθήκαμε. Δεν μπορούσα να φύγω, τον έχουν πληρώσει να τραγουδήσει, θα τσακιστώ να κάνω τη δουλειά μου κανονικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA