Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Διονύσης Πρώιος μας συστήθηκε στον τέταρτο κύκλο του «MasterChef» μέσα από τη συχνότητα του Star όπου χάρη στο έντονο ταμπεραμέντο του έφτασε μέχρι τους επτά πρώτους παίκτες. 

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Μαρίνα Ντεμολλάι: Η «κακιά» του ριάλιτι έγινε αγνώριστη και ποζάρει στο Instagram

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Διονύσης Πρώιος αποκάλυψε πως μετά το χαμό του γιου του, ταξίδεψε στην Αμερική όπου μέσω μιας γνωριμίας που είχε, του μπήκε η ιδέα να γίνει «ιερέας της εκκλησίας του σύμπαντος».

https://www.instagram.com/p/CVkERy2IxPK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην εκκλησία του σύμπαντος, όπως εξήγησε ο Διονύσης Πρώιος, «ενώνονται όλες οι θρησκείες του κόσμου, τα πιστεύω όλα που έχουν μια κοινή βάση». Ο πρώην παίκτης του Masterchef διάβασε, πήρε πτυχίο και έτσι τώρα μπορεί να κάνει γάμους και βαφτίσεις. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι πάντρεψε ένα ζευγάρι στην Καλαμάτα.

Για την απόφασή του να συμμετέχει σε παραγωγές της Sirina Entertaiment του φίλου του, Δημήτρη Σειρηνάκη, ο ίδιος απάντησε ότι το έκανε για βιοποριστικούς λόγους καθώς συναντούσε παντού κλειστές πόρτες. 

 

Ξεκαθάρισε δε πως στις εν λόγω εκπομπές που είχαν άρωμα κουζίνας, αλλά και πολύ έρωτα, γυρνούσε ο ίδιος όλες τις σκηνές γιατί δε θέλει να τον ντουμπλάρουν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA