Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Χάιντι Κλουμ, για χάρη των γυρισμάτων του γερμανικού Next Top Model, και όπως είναι λογικό οι κινήσεις της δεν περνούν απαρατήρητες. Το πιο γνωστό μοντέλο της Γερμανίας, είναι μία από τους κριτές του σόου και φυσικά βρίσκεται κι αυτή στο ελληνικό νησί, καθοδηγώντας τα υποψήφια μοντέλα στις δοκιμασίες για την καλύτερη λήψη.

Διαβάστε ακόμη: Χάιντι Κλουμ: H δοκιμασία αλά Squid Game στη Μύκονο και η φωτογραφία της με την ελληνική σημαία

Η Ελλάδα φαίνεται πως αρέσει ιδιαίτερα στη 48χρονη Χάιντι Κλουμ, καθώς αν παρατηρήσει κανείς τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram, είναι γεμάτες με γαλανόλευκο χρώμα.

https://www.instagram.com/tv/CWInmsAjQux/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός, όμως, από το να φωτογραφίζεται, η παρουσιάστρια του GNTM λικνίζεται για χάρη της κάμερας. Σε ένα τέτοιο απόσπασμα την «έπιασε» και ο φακός του Mykonos Live TV, με τον αισθησιακό χορό της Χάιντι Κλουμ να κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου.

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1636703471

Άλλωστε η Γερμανίδα έχει κι ένα φανατικό κοινό σχεδόν 9 εκατομμυρίων ακόλουθων, που την παρακολουθεί στενά στα social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA