Μενού
  • Α-
  • Α+

«Άρωμα Ελλάδας» έχει η ταινία «Αναλώσιμοι 4» (The Expendables), καθώς τα γυρίσματά της πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. Στα γυρίσματα λαμβάνει μέρος και ο Ορέστης Τσανγκ, τον οποίο γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor. 

Διαβάστε ακόμη: The Expendables: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4»

Ο Θεσσαλονικιός με καταγωγή από την Κίνα βρίσκεται στο καστ της τέταρτης ταινίας των Αναλώσιμων. Συγκεκριμένα, θα ντουμπλάρει σε κάποιες σκηνές τον Tony Jaa, τον διάσημο ηθοποιό και αθλητή πολεμικών τεχνών από την Ταϊλάνδη. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media. «H ταινία Αναλώσιμοι 4 είναι γεγονός. Μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθεί η πόλη της Θεσσαλονίκης στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη. Και είναι μεγάλη μου χαρά που έχω να μάθω τόσα πολλά αυτές τις ημέρες, δουλεύοντας μαζί με τους καλύτερους στον χώρο του κινηματογράφου», έγραψε στη λεζάντα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έγινε εδώ στη Θεσσαλονίκη, με τον Αντόνιο Μπαντέρας τον Ιούλιο. Τώρα η ίδια εταιρεία παραγωγής κάνει τη δεύτερη χολιγουντιανή ταινία εδώ στη Θεσσαλονίκη, είναι ακόμα μεγαλύτερων προδιαγραφών και το budget είναι τετραπλάσιο από την περασμένη ταινία» είπε ο Ορέστης Τσανγκ στον ΑΝΤ1. 

«Είναι τρομερό να βλέπεις τον Jason Statham, που είναι και παραγωγός, να δουλεύει έτσι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να είσαι δίπλα στον 50 Cent, τη Meghan Fox. Είναι πολύ ευγενικός με όλους, άψογος επαγγελματίας και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη», ανέφερε. Ακόμη, αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα του The Enforcer «έπαιξε ξύλο» με τον Αντόνιο Μπαντέρας για τις ανάγκες μίας σκηνής: «Παίξαμε ξύλο με τον Μπαντέρας, ήταν αυτός που με χαστούκιζε και με έδερνε».

https://www.instagram.com/p/CWLiQ5-sAxn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA