Μενού
  • Α-
  • Α+

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην Δήμητρα Αλεξανδράκη που εξομολογήθηκε πως είχε φτάσει σε σημείο να πίνει τα πρωινά αλκοόλ αντί για καφέ και ζήτησε βοήθεια ώστε να μπορέσει να το κόψει. Ο δημοσιογράφος ο οποίος άκουσε την εξομολόγηση του μοντέλου θέλησε να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη καθώς σε παλιότερη εκπομπή στην οποία συμμετείχε την είχε κοροϊδέψει για τον ειρμό των σκέψεων της.

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ζήτησα βοήθεια για να κόψω το αλκοόλ - το πρωί έπινα βότκα, αντί για καφέ» 

«Θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Ντρέπομαι πάρα πολύ, Δήμητρα γιατί έχει τύχει στο ΦΜ Live να σε έχουμε εντός εισαγωγικών κοροϊδέψει για τον ειρμό σου. Όταν μιλούσες είχες τότε έναν περίεργο ειρμό. Τώρα το καταλαβαίνω Ήταν δηλαδή προφανώς ένας άνθρωπος ο οποίος είναι υπό την επήρεια του αλκοόλ και δεν καταλαβαίνει και δεν μπορεί να ολοκληρώσει μία φράση» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Ντρέπομαι και σου ζητώ δημόσια συγνώμη γιατί σε έχω κοροϊδέψει για αυτό το πράγμα χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει. Ντρέπομαι και σου ζητώ δημόσια συγνώμη για αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και δάκρυσε.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ζήτησα βοήθεια 

«Έπινα πάρα πολύ και στο παρελθόν είχα φτάσει στο σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να σταματήσω το αλκοόλ. Έπινα πάρα πολύ σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου και δεν ήμουν η Δήμητρα, αλλά κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Έκανα, δηλαδή πράγματα που δεν τα θυμόμουν κιόλας, έκανα μια ξέφρενη ζωή χωρίς να με νοιάζει τίποτα και να μην υπολογίζω τίποτα. Μέχρι πριν 1,5 - 2 χρόνια έβλεπα ψυχολόγο – θεραπεύτρια, την οποία έβλεπα, μετά σταμάτησα, αλλά νιώθω ότι ίσως, πρέπει να συνεχίσω γιατί χρειαζόμαστε δουλειά με τον εαυτό μας και ειδικά, τις μέρες που διανύουμε και συμβαίνουν μόνιμα άσχημα πράγματα», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον ALPHA. 

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το πώς ξεκίνησε το όλο θέμα με το αλκοόλ, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Η ιστορία με το αλκοόλ ξεκίνησε στις επιδείξεις μόδας που λέγαμε να πιούμε ένα ποτό να χαλαρώσουμε, να βγούμε πιο χαλαρές, να αφεθεί λίγο το βλέμμα. Αυτό, βέβαια, ήταν στο μυαλό το δικό μου και 2 - 3 άλλων κοριτσιών που έτυχε στο ξεκίνημά μου να κάνουμε παρέα. Μου λέγανε "πιες ένα ποτάκι θα σε χαλαρώσει". Το ένα ποτάκι, φυσικά, φέρνει το άλλο. Αν είχα φωτογράφηση το πρωί, τύχαινε να σηκώνομαι και να πίνω το πρωί. Στη Μύκονο κοιμόμασταν στις 6 το πρωί, σηκωνόμασταν στις 12 και αντί για καφέ, πίναμε βότκα. Πηγαίναμε στο beach bar και νομίζαμε ότι ήταν διασκέδαση, αλλά δεν είναι διασκέδαση. Ουσιαστικά, κάνεις κακό στον εαυτό σου και καταστρέφεις τα πάντα μέσα σου. Με βοήθησε πολύ η Ιωάννα Τούνη να το ξεπεράσω. Με βοήθησε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Νιώθω ότι ήταν το χέρι που με κράτησε. Ένιωθα ότι είχα πέσει πολύ και θα έπεφτα και άλλο». 

Συμπλήρωσε δε ότι ο επόμενος άνθρωπος που τη βοήθησε ήταν ο άντρας που ήρθε στη ζωή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA