Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/11) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής έκανε αρχικά rapid test, το οποίο βγήκε θετικό και έκανε στη συνέχεια και μοριακό, το οποίο επίσης έδειξε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Λίγες ώρες αργότερα, ο Γρηγόρης θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά από το σπίτι του στην εκπομπή του στον Sfera 102.2, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θετικός στον κορονοϊό ο παρουσιαστής του The 2night Show

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικός στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα.

Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο ηχητικό απόσπασμα που ακούσαμε στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA