Μενού
  • Α-
  • Α+

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιουοι οποίες αφορούσαν σε συμπεριφορά της Αθηνάς Παντελίδη, απέναντί του. Αυτή τη συγγνώμη του μουσικοσυνθέτη περίμενε και η πλευρά της οικογένειας Παντελίδη, με τη μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή να κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα το μεσημέρι της Πέμπτης (18/11).

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Θεοφάνους: «Εκανα λάθος», λέει και ζητά δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

«Είναι κάποιες στιγμές που τα δάκρυα καίνε ,όμως εσύ δεν είσαι εδώ. Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες;» έγραψε η Αθηνά Παντελίδου, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία του γιου της.

https://www.instagram.com/p/CWapEcTIAtS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την πλευρά του ο Γιώργος Θεοφάνους, με αναρτήσεις που έκανε στο Twitter του δεν παίρνει πίσω τις δηλώσεις του αλλά αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA