Μενού
  • Α-
  • Α+

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, οι οποίες αφορούσαν σε συμπεριφορά της Αθηνάς Παντελίδη, απέναντί του. Ο Γιώργος Θεοφάνους αναγνωρίζει ότι «έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στενοχώρησαν». 

Ο Γιώργος Θεοφάνους, με αναρτήσεις που έκανε στο Twitter του δεν παίρνει πίσω τις δηλώσεις του αλλά αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος».

https://twitter.com/Theofanousg/status/1461287143511367682?ref_src=twsrc^tfw

Ο μουσικοσυνθέτης, μάλιστα, προχωρά σε δημόσια συγγνώμη λίγες ώρες αφού η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έκανε γνωστές τις προθέσεις της να καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του. «Θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη», γράφει ο ίδιος σε μια από τις αναρτήσεις του στο Twitter για να προσθέσει λίγο παρακάτω: «Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα,να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική». 

https://twitter.com/Theofanousg/status/1461287236843053059?ref_src=twsrc^tfw

Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρει ότι δεσμεύεται από πλευράς του να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και, όπως σημειώνει «κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης». 

https://twitter.com/Theofanousg/status/1461287352454856714?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA