Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πόσο πολύ θέλει να αποκτήσει δυο παιδιά, μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια τονίζοντας πως έχει ξεκινήσει και τρέχει εδώ και ένα χρόνο περίπου τις διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να τα καταφέρει.

«Θέλω να αποκτήσω δύο παιδιά. Αν μπορούσα να κυοφορήσω θα το έκανα, όπως την ταινία με τον Σβαρτσενέγκερ. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία αλλά δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στη διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Είμαι στο δρόμο. Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω. Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, δεν ήταν μια σκέψη που απλά ήρθε στο μυαλό μου, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Και όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και αναφερόμενος σε όσα είχε δηλώσει στο Down Town Κύπρου σχετικά με την διαφορετικότητα, πρόσθεσε:

«Ο καθένας το βιώνει λίγο διαφορετικά. Ψαχνόμαστε όλοι για να βρούμε πως να ορίσουμε πράγματα και καταστάσεις. Κάποιος σκέφτηκε τη λέξη διαφορετικότητα, που δε θεωρώ πως έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, που αλλάζει στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Πριν από αυτό και μετά από αυτό, όλο το υπόλοιπο είναι ίδιο με όλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να χαρακτηριστεί με την ερωτική προτίμησή του. Με ξεπερνά. Γιατί θα έπρεπε να βρεθούν συγκεκριμένες λέξεις, που να σημαίνουν κάτι για κάποιον…

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη κουβέντα για το τι φύλο γουστάρω. Δεν κλείνουμε και καμία πόρτα στο σπίτι; Να ξέρουμε τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα; Ότι δεν κοιμήθηκε με τον Βασίλη ο άλλος και όχι με τη Σοφία. Γιατί πρέπει αυτό να επηρεάσει τη θέση στην κοινωνία και να υπάρχει bullying. Είναι μια μπούρδα για να βγάλει κάποιος την ένταση που έχει και την οργή του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA