Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το πως βίωσε το θάνατο της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη, έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος που έκανε για τη σπουδαία ηθοποιό η εκπομπή «Idols».

«Θα μοιραστώ κάτι, που δεν το έχω πει νομίζω. Τις τελευταίες ώρες, πριν φύγει, δεν ήθελα να ήμουν μέσα και να το δω. Κάθε ώρα έμπαινα πέντε λεπτά μέσα κι έφευγα. Έλεγα εντάξει δεν θα γίνει στα πέντε λεπτά. Τα 55 λεπτά ήμουν έξω αλλά δυστυχώς το έζησα. Το έζησα στα πέντε λεπτά πως έφυγε η Αλίκη και μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Έκανε τρεις ανάσες και έφυγε. Πραγματικά, δεν ήθελα να το ζήσω. Το μόνο που έκανα μετά, ήταν να της κλείσω τα μάτια και να βγω από το δωμάτιο» είπε.

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Με τη μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε, ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από τη μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα και αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος και είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει γιατί δεν είχα γεννηθεί» είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και πρόσθεσε:

«Έχουμε περάσει και ωραίες στιγμές. Πηγαίναμε στο γήπεδο, στο εξοχικό του κι είχα καλή σχέση με τη δεύτερη γυναίκα του. Στο τέλος τα τελευταία δύο χρόνια χάλασαν οι σχέσεις μας. ότι έγινε έγινε, τον αγαπώ. Έχω πει και παλιότερα για αυτά που έκανε. Αυτό έγινε γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα, πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και πέρασαν σε εμένα, υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του. Αυτό είναι άσχημο. Δηλαδή γιατί τα έχει αυτός και δεν τα έχω εγώ. Ναι, αλλά είναι το παιδί σου, όχι κάποιος ξένος. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA