Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου, με την κριτή του GNTM να συζητά για την απόφασή της να συμμετάσχει στο σόου του Star, τη Βίκυ Καγιά, την απώλεια των μαλλιών της, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Διαβάστε ακόμη: Από 1.500 ευρώ η βραδιά: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που έμεινε η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι

Όσον αφορά το τελευταίο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε πως «είχες πει κάποτε ότι σου αρέσω. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν "εγώ αρέσω στη Ζενεβιέβ;". Είμαι ξανθιά, έχω κάνει πλαστικές, βάφομαι έντονα, έχω μια πιο barbie εικόνα...».

Αμέσως τον λόγο πήρε η κριτής του GNTM απαντώντας πως «δεν μπήκες στη διαδικασία να αισθανθείς άσχημα αν κάποιος έβγαζε τη φωτογραφία σου πριν την πλαστική ή μετά. Έχεις κάθε δικαίωμα και οι γυναίκες έχουμε να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε με το σώμα μας, γιατί είναι δικό μας. Για μένα το ότι δεν είσαι απολογητική ποτέ και είσαι σε μια live εκπομπή που κρίνεσαι κάθε μέρα και παρόλα αυτά είσαι αυτό που θέλεις, για μένα αυτό είναι η πιο ωραία εικόνα γυναίκας».

Παράλληλα, η Ζενεβιέβ μίλησε και για το πρόβλημα υγείας της, ενώ δεν δίστασε να πει ότι έχει χάσει το 80% των μαλλιών της. «Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Οι ρόζοι που είχα, είχαν μεγαλώσει πολύ πριν αρχίσει η πανδημία. Είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές. Μου είπε και ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό, στο μέγεθος που είχαμε φτάσει, παίζαμε με ζάρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA