Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο» επειδή η παράσταση απευθύνεται - μετά και τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού - μόνο σε εμβολιασμένους. Μετά την Φαίη Κοκκινοπούλου και τον Αλέξανδρο Μπορδούμη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος χωρίς να κατονομάζει τον ηθοποιό έκανε μία ανάρτηση με ρινόκερους και τον «κάρφωσε». 

Διαβάστε ακόμη: Αρης Σερβετάλης: Νομίζει ότι ο «Ρινόκερος» είναι η σημερινή πραγματικότητα

«Η υποκριτική και η υποκρισία δεν αλληλοαποκλείονται», αναφέρει ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην ανάρτησή του στο Facebook, η οποία είναι σε κόκκινο πλαίσιο με ρινόκερους. 

Την απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο» δεν άφησαν ασχολίαστη ούτε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπίμπιλας, αλλά ούτε και η ηθοποιός, Φαίη Κοκκινοπούλου. Μάλιστα, η Φαίη Κοκκινοπούλου τον κατακεραύνωσε για την κίνησή του να αποχωρήσει από την παράσταση, καυτηριάζοντας την απόφασή του, την ώρα που πολλοί συνάδελφοί τους κι όχι μόνο μαστίζονται από την ανεργία. Η Φαίη Κοκκινοπούλου πήρε θέση και με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επέκρινε τη στάση του συναδέλφου της και μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι». Επιπλέον, η ηθοποιός γράφει πως ο Αρης Σερβετάλης ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα στα 20 άτομα που εργάζονταν στην παράσταση «Ρινόκερος»!

Ο επιχειρηματίας και παραγωγός της παράστασης «Ρινόκερος» Παναγιώτης Γεροδήμος ανέφερε πως ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Αρη Σερβετάλη.  «Η παραγωγή ήταν ενημερωμένη από τον Αύγουστο για την απόφαση του Αρη Σερβετάλη να μην παίξει σε θέατρο που θα υπήρχε διαχωρισμός. Ηρθε η στιγμή αυτή. Η παραγωγή σέβεται την απόφασή του και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Η παραγωγή θα κάνει τα πάντα να συνεχιστεί η παράσταση με άλλον πρωταγωνιστή», τόνισε ο Παναγιώτης Γεροδήμος χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA